Truth

English:

me: you know what sucks about love?

o.w.g.: what?

me: that it’s so tied to truth.

I read this quote in Will Grayson, Will Grayson by John Green and David Levithan. Very beautiful and too true, a truth this world need to hear because sometimes it sucks to know that right now is a situation I should tell the truth. It sucks even more to realize that voice was right and you should’ve listned to it. What may suck most of all is how the truth will affect the person, how painful and bad it will feel for her/him to hear but it’s exactly what he/she needs.

Isn’t truth tied to (almost) everything? All you know and have ever known depends on what you’ve learned and if the people you’ve learned from was honest with you. If they’re not honest with you how would you know what’s right or wrong? Or if you’re not completely honest with yourself how would you be able to tell others the truth?

Everything gets so much more complicated when you start thinking

That you’re friend with those people is dependent on your honesty with each other and yourselves. If you’re honest with your personality so they don’t like someone who’s made up. But be careful with who you show your true self for, everyone can’t handle how amazing you are. (;

Truth, my friend, is the key to most of this world. Most of it.


Svenska:

jag: vet du vad som verkligen suger med kärlek?

d.a.w.g.: vadå?

jag: att den är så tätt sammanlänkad med sanning

Det här citatet läste jag i Will Grayson, Will Grayson av John Green och David Levithan. Väldigt fint skrivit och ack så sant, en sanning som världen behöver höra. För ibland suger det verkligen att veta att just nu är ett tillfälle jag borde berätta sanningen. Ännu mer suger det att inse efteråt att man borde lyssnat till den där rösten i huvudet och faktiskt gjort det. Vad som kanske suger mest av allt är att veta att sanningen kommer svida och att personen i fråga kanske inte vill prata med en mer, men att sanningen är precis vad han/hon behöver.

När man tänker efter är sanning tätt sammanlänkad med det mesta. Allt du vet, har vetat och kommer att veta är beroende av sanningen. Att dina medmänniskor är ärliga, att du är ärlig mot dig och att det du läser är ärligt skrivet.

Att du är vän med just de människor du är vän med är beroende av er ärlighet mot varandra och er själva. Att man ärligt visar sin personlighet så att personen inte gillar någon icke-existerande person. Men se upp med vem du visar dig för, alla kan inte hantera hur fantastisk du är. (;

Ärlighet, mina vänner, är nyckeln till det mesta. Inte allt men det mesta.

5 reaktioner på ”Truth

 1. Rishika 14 april, 2020 / 21:43

  Oh my gosh, you are such a talented writer! This is beautiful! I completely agree, honesty is fundamental to almost everything in life, and I can’t imagine a world without it! ❤️

  Gilla

  • arecenserar 15 april, 2020 / 08:18

   (You ment what I wrote, not the quote from John Green? I’m sorry, I just don’t want to do anything wrong, still new at this blog thing, you know.) You are totally right anyway, honesty is beautiful. And dangerous, so dangeorus. But what would the world be like without it?

   Gillad av 1 person

   • Rishika 15 april, 2020 / 17:05

    Yes I meant what you wrote! 😄

    Gilla

   • Echo 15 april, 2020 / 20:47

    Then I must thank you for saying so. It means a lot, really. (:

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s