Jag är ju så jävla easy going – Jenny Jägerfeld

På baksidan: Inte för att Joannas liv var dirket bländande innan heller, men att bli mordhotad och samtidigt riskera fängelsestraff var inte riktigt den utveckling hon tänkt sig. Om inte medicinen hon äter mot kaoset i huvudet höll på att ta slut, kanske det inte hade behövt gå så långt. Men det gör det. Och mitt i alltihop finns Audrey, som får nervtrådar att tränga ut från Joannas hjärta, rakt ut genom bröstet.

Väldigt svår att bestämma mig för vad jag tycker om denna bok, mycket tonårsdrama och känslor. Kanske för mycket, det mesta cirkulerar runt pengarna men det förstår jag självklart eftersom huvudpersonen Joanna har ekonomiska problem. Men jag vet som sagt inte, dramat blev lite överväldigande och känslorna blev många. Det var nog det mest unika med boken, det gjorde den intressant.

Jägerfelds skriftspråk är verkligen fint, hon beskriver känslor på ett unikt sätt som går att relatera till trots de sjuka jämförelser hon gör. Det gör boken vacker även om jag är kluven till själva handlingen. Denna typ av tonårsböcker har jag svårt att sätta mig in i, vet dock att många föredrar denna typ av bok.


”Det är bara på helvetets botten man kan känna fast mark under fötterna, Joanna. Däri ligger hoppet.” – Audrey

Oavsett sina antisociala tendenser så var hon vacker som en jävla åsknatt.” – Joanna


Orginaltitel: Jag är ju så jävla easy going

Utgivningsår: 2013

Sidantal: 285

Betyg: 2,75

Goodreads betyg: 3,62

5 reaktioner på ”Jag är ju så jävla easy going – Jenny Jägerfeld

 1. Rishika 3 maj, 2020 / 20:03

  Great post!! 😄 I have never heard of this book but it sounds interesting! Also, I AM READING THE SECOND BOOK IN THE RED QUEEN SERIES RIGHT NOW!!! So far it’s been okay, but I hope that something more exciting happens soon! Oh and I just got Love, Simon from Libby, which I can’t wait to read!!! 😄

  Gilla

  • Echo 5 maj, 2020 / 19:15

   YEEEEEEEEEES!! Love, Simon is sooooo good!! And thank you for saying so, I don’t know if this book has been published in English though. Not saying I think you shouldn’t read it but let’s just say you should read Love, Simon first. (; AND YEEEEE!! I hope you’ll like the second Red Queen book, don’t remember exactly what I thought of it.

   Gillad av 1 person

 2. Rishika 5 maj, 2020 / 19:17

  😄😄 I really like Love, Simon so far!! I can’t wait to finish it!

  Gilla

  • Echo 5 maj, 2020 / 19:25

   YOU’VE STARTED?! Oh my, yes!! I’m so happy right now! Hope you’ll like it as much as I did! Can’t wait for your review of this masterpiece!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s